Obilazak Zapadne Srbije 2019


Prvi dan


Ima li boljeg načina da obeležite početak zlatnog godišnjeg doba nego da provedete par dana sa prijateljima i saradnicima u poseti prelepim mestima?

Mislili smo da bi bilo divno da razmenimo utiske sa godišnjih odmora i sakupimo pozitivnu energiju u susret novoj sezoni koja nas sve očekuje s jeseni. U tome će nam svakako pomoći predivna mesta Zapadne Srbije koja smo planirali da posetimo.

Polazak je u subotu 31.08. 2019 u 8:00h;
Ispred kompanije English Book, adresa Staro Sajmište 29, Novi Beograd.

Obilaske prvog dana počinjemo od skrivenog kutka po imenu Tijanje gde ćete osetiti kakve blagodeti nam pruža priroda kad u njoj „tihujemo”.

Nakon posete manastirima Sv.Trojice i Sretenje, zaviršićemo u monumentalnu Potpećku pećinu, i ručati prirodnu, svežu pastrmku u obližnjem restoranu. Posle ručka posetičemo autentično selo Zlakusa, poznato po izradi grnčarije.

U večernjim satima stižemo u Ivanjicu, a noćenje i doručak predviđeni su u hotelu “Park“.


Drugi dan


Drugi dan obuhvata posetu mističnoj Kremni i Andrić gradu. Doživećemo deo naše istorije prelaskom preko mosta koji je junak sam po sebi, ovekovečen u romanu nagrađenom Nobelovom nagradom. Sa terase restorana Višegrad, gde ćemo ručati, pogled je spektakularan ali će uživanje u krstarenju Drinom u trajanju od 3,5 sata doprineti da ovo putovanje zaista postane nezaboravno.

U Beograd se vraćamo u večernjim satima, u nedelju 1. septembra, nadamo se puni utisaka i inspiracije za nove uspehe!

Ponuda je za članice udruženja SPES ali mogu se prijaviti i ostali zainteresovani.

Cene prevoza i noćenja u hotelu su obavezni.

1.Prevoz iznosi 1.000,00Rsd po osobi.

2.Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi – 1.995,00Rsd po osobi.

Opcione cene uključuju: ručak prvi dan – 900,00Rsd; ručak drugi dan – 900,00Rsd; krstarenje Drinom – 1600,00Rsd; ulaz u Potpećku pećinu; cene su simbolične;

Molimo vas da se prijavite najkasnije do 30.8.2019.
Kontakt i prijavljivanje: Lisa Brown 065 31 31 065; lisa@englishbook.rs