Naše članice
Sve naše članice imaju nezavisne karijere, umetničke sklonosti i želju da pomažu drugima. 

Milena Vićević


Direktorka Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, u Užicu. Predavač na treninzima o rodnoj ravnopravnosti, učesnica mnogih obrazovnih projekata.


Saznajte više

Gordana Savić


Članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Užice od 2017.g. Koordinator brojnih projekata usmerenih ka socioekonomskom osnaživanju žena.


Saznajte više

Biljana Pejić


Rođena u Beogradu, pravnik po struci, radi u privatnoj praksi. Vodi advokatsku kancelariju od 1989 godine.


Saznajte više

Tanja Mihajlović


Tanja ima 37 godina i živi na selu kraj Negotina. Poseduje farmu koza i želja joj je da na svom imanju ponudi gostima proizvode svog gazdinstva Agroturizam.

Slađana Vasiljević


Građevinski inženjer, konstruktivni smer, specijalizacija za hidrokonstrukcije i mostove. Boravak na Kipru promenio je “specijalizaciju”, pa su gradnju betonskih i čeličnih mostova zamenili neki drugi mostovi, između Kipra i Srbije, koje gradi sa pozicije asistenta konzularnog i administrativnog atašea Ambasade Republike Kipar u Beogradu.


Saznajte više

Vesna de Vinča


Vesna de Vinča – rođena Jugović, autorka je nekoliko TV emisija, novinar, pisac, režiser i filmski producent.


Saznajte više

Ivana Zdravković


Rođena u Beogradu, živela u Americi i Italiji. Diplomirala na univerzitetu u Ženevi, odsek za međunarodne odnose. Govori engeski, italijanski, francuski i češki. Aktivista u Crvenom krstu više od 40 godina, konsultant u Ujedinjenim Nacijama, aktivista fonda Save the Children, aktivni član i član upravnog odbora Međunarodnog kluba žena, donor i humanitarac.


Saznajte više

Verica Amidžić


Profesorka engleskog jezika i vlasnica privatne škole engleskog jezika ANGLIA u Bijeljini.

Zorica Antić


Zorica Antić rođena je 1954. godine u Aleksincu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nišu, na Odseku za Engleski jezik i književnost, 1979. godine. Magistrirala je 2006. godine sa temom „Leksika sa medicinskom tematikom u engleskom i srpskom jeziku“. Doktorat na temu „Primena savremenih jezičkih i metodoloških principa za unapređenje engleskog jezika za medicinu“ odbranila je 2008. u Beogradu.


Saznajte više

Dr Slavica Jašić


Načelnica je Odeljenja za poslove predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.

Danijela Ljubojević


Rođena je u Nišu, živi i radi u Beogradu. Nastavnica je engleskog jezika na Univerzitetu Metropolitan i u OŠ „Miroslav Antić“ u Beogradu.


Saznajte više

Tamara Lucia Perović


Psiholog i konsultant za privatnu psihološku praksu. Učestvovala na akademskim istraživanjima iz psihologije i na stručnim kongresima psihologa u zemlji i inostranstvu.


Saznajte više

Mirjana Knežević


Mirjana Knežević je rođena u Čačku 1980. godine. Po zanimanju je inženjer grafičke tehnologije, ali se bavi turizmom. Vlasnica je turističke agencije „Lazena“ sa sedištem u Čačku. Fokus agencije je obrazovno-đački turizam, kroz nastavu u prirodi, ekskurzije, kampove za decu i omladinu i dr.


Saznajte više

Danica Galović


Rođena 1949. godine u Vrbasu, diplomirala na Fakultetu fizičkog vaspitanja u Beogradu. Sada je penzionerka, ali je i dalje aktvna. Poslednjih 20 godina bavi se posredovanjem u kupoprodaji nekretnina, za advokatsku kancelariju Lazar Pisarević u Beogradu.


Snežana Marinković


Rođena je 1969. godine, diplomirana pravnica, živi i radi u Nišu. Ima višegodišnje iskustvo u radu na televiziji. 


Jasna Saković


Zaposlena na Institutu za reumatologiju u Beogradu kao viši fizioterapeut od 2015 godine. Radila u Domu Zdravlja Dr. Simo Milošević u Beogradu od 2001. do 2015.godine.


Saznajte više

Snežana Pavlović


Rođena 1962 u Beogradu. Kozmetičarka po zanimanju, 27 godina uspešno vodi Kozmetik Studio N u ulici Majke Jevrosime 17, u Beogradu.


Jelena Janjić


Jelena (28 godina) ima završeni master iz Meteorologije sa Fakulteta za Fiziku, Univerziteta u Beogradu. Pohađala je doktorske studije iz Okeanografije na University College Dublin u Republici Irskoj gde je bila primalac Science Foundation Ireland stipendije.


Saznajte više