Budimpešta

Sredina oktobra, trodnevno putovanje u Budimpeštu i nova avantura SPES-a. Puno šale, smeha, pozitivne energije i vesele atmosfere od samog početka obećavali su lepo druženje. Plavi kombi juri po sunčanom danu ka Mađarskoj, a našoj priči nema kraja. Prepričavamo dogodovštine sa prethodnih putovanja spremne za novu priču.

Tri dana su proletela kao tren. Sa osmehom se budimo spremne za obilazak prelepog grada,  celodnevna šetnja po starom  bajkovitom  Budimu,  romantični mostovi su nas vodili sa jedne obale reke na drugu, tumaranje uz obale plavog Dunava i sve to  začinjeno mađarskim gulašem i crnim vinom u Vaci ulici. Uz smeh tražimo lepotu u svemu i nadmećemo se  ko će napraviti interesantniju fotografiju. Ponekad zamolimo našeg Peleta da zaustavi plavog lepotana negde uz put da oko naše kamere uhvati još neki tračak lepote.

Negde je neko napisao: Video sam više nego što se sećam, a sećam se više nego što sam video. Zato naše fotografije  sa putovanja delimo sa svima da bi im dočarali posebnost svakog trenutka koji smo proživeli.  A mi ih gledamo iznova i iznova da bi se setili, da ne bi ništa zaboravili.

Ovo je drugi deo priče o  zajedničkom putovanju članica  SPES-a  koje se nikada neće završiti. Nastavak sledi…….